Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتستان، شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر است که دومین شهر پرجمعیت استان بوشهر محسوب می‌شود و با وجود ظرفیت‌های ممتاز، مردم شهر با مشکلات فراوانی روبرو هستند.

اعضای شورای اسلامی شهر برازجان در جلسه‌ای بانام پویش ۴۸ ماه خدمت، ۴۸ جلسه پاسخگویی در مسجد فاطمه الزهرا (س) محله والفجر حاضر شدند و در خصوص مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های محله والفجر و مدیریت شهری با مردم گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهمین جلسه از پویش مردمی ۴۸ ماه خدمت، ۴۸ جلسه پاسخگویی با حضور شش نفر از اعضای شورای اسلامی شهر برازجان، حجت‌الاسلام مصلح امام‌جمعه شهر برازجان، حجت‌الاسلام وحیدی رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان دشتستان و سرهنگ بناری فرمانده سپاه ناحیه جوادالائمه شهرستان دشتستان در مسجد فاطمه الزهرا (س) محله والفجر برگزار شد.

در این نشست مسائلی همچون محدوده شهری محله والفجر، لایروبی و خالی کردن دره‌های فصلی محله، مشکل نوسانات برق، شفافیت شورای شهر، سایت شهرداری، ایجاد مجتمع فرهنگی، بودجه فرهنگی برای مناطق کم برخوردار و ایجاد مرکز بهداشت در محله والفجر مطرح شد.

حجت‌الاسلام رضا بحرانی خادمی دبیر پویش ۴۸-۴۸ اظهار داشت: طبق خطبه ۲۱۶ امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه، مردم و مسئولین نسبت به یکدیگر حقوقی دارند. مسئولین باید نسبت به مردم صادق و خدمتگزار باشند و در مقابل، مردم نیز باید با انتقادات و پیشنهادات خود، مسئولین را همراهی کنند.

وی افزود: ارائه انتقادات و پیشنهادات مردمی باید طبق اصولی باشد و بیان این اصول مطالبه گری رسالت پویش ۴۸-۴۸ است که به مردم شیوه‌ی صحیح انتقاد و مطالبه گری از مسئولین را آموزش دهد.

وی ادامه داد: مراقب باشیم در مسیر مطالبه گری و عدالت‌خواهی مرتکب گناهانی همچون تهمت، دروغ و ظلم نشویم. نصیحت کردن و نقد مسئول در ابتدا باید به‌صورت خصوصی باشد اگر رعایت نکرد و به مسیر اشتباه خود ادامه داد به صورت علنی و در عموم می‌توانید آن مسئول را نقد کنید.

حجت‌الاسلام بحرانی خادمی افزود: مسئولین باید بدانند که انتقادات مردمی نه‌تنها تهدید نیست بلکه سرمایه است و باید از این سرمایه‌ها استفاده کرد و بهره برد. در مقابل، مردم نیز باید متوجه این مسئله باشند که انتقاد درواقع همان امربه‌معروف و نهی از منکر است که نباید همراه با توهین باشد. کسی که به نماینده مردم توهین کند در واقع به مردم توهین کرده است.

ما خادم شما هستیم نه مسئول

رئیس شورای شورای شهر برازجان در این نشست گفت: ما اعضای شورای شهر خادم و کوچک مردم هستیم نه مسئول. ما با رأی همین مردم انتخاب شده‌ایم که خدمتگزار مردم باشیم و به همین دلیل پذیرای انتقادات مردمی هستیم.

ارسطو قایدی افزود: ما اعضای شورای شهر متوجه این مسئله هستیم که اگر احیاناً شخصی انتقادات خود را با تندی و فریاد بیان می‌کند، درواقع از سر دلسوزی برای مردم و شهر است. همچنین خوشحالیم که این فضا در پویش ۴۸-۴۸ به وجود آمده که مردم بتوانند به‌راحتی مسائل و مشکلات خود را با نمایندگان خود در شورای شهر مطرح کنند.

سایت مصوبات شورا آماده شده است

قائدی در خصوص شفافیت مصوبات شورا گفت: کارهای سایت به جد دارد انجام می‌شود. ما بیش از ۴۵۰ مصوبه و ۷۰ جلسه را داشته‌ایم. قسمتی از اطلاعات مثل بودجه و عوارض و برخی مصوبات بارگذاری شده است و قول می‌دهیم که تا ماه آینده همه‌ی مصوبات به‌صورت کامل بر روی سایت قابل‌مشاهده باشد.

وی افزود: در خصوص شفافیت عرض کنم که گزارش ماهیانه از شهرداری گرفته می‌شود و به شورا ارائه می‌شود.

تعیین محدوده شهری محله والفجر

بهزادی امام جماعت مسجد محله به عنوان نماینده محله والفجر در این نشست گفت: طبق جلسه‌ای که بنده و امام جمعه برازجان با ستوده معاونت عمرانی استانداری داشتیم، برنامه‌هایی در آنجا تدوین شد و آقای ستوده قول‌هایی دادند که قرار شد که در پایان سال ۱۴۰۱ این محله جز محدوده شهری قرار بگیرد و تا آخر بلوار محدوده شهری ادامه پیدا کند.

حجت‌الاسلام حسن مصلح امام جمعه برازجان گفت: محله والفجر جز محلات کم برخوردار است. از سوی دیگر محدوده شهر در این محله مشخص نیست. شهر یا روستا بودن این محله را مشخص کنید. اگر شهر است باید خدمات شهرداری و اگر روستاست باید خدمات دهیاری را دریافت نماید.

سید عبدالمحمد کاظمی دیگر عضو شورا گفت: یکی از وعده‌های بنده در ایام انتخابات این بود که مسئله ورود به محدوده شهری این محله را حل کنیم که پیگیر آن هستیم. اگر بتوانیم که تبصره قانونی پیدا کنیم که از این طریق باوجود خارج از محدوده بودن این محله خدمات شهری به مردم ارائه دهیم کمک بزرگی به مردم کرده‌ایم.

محراب بنافی عضو شورا گفت: یکی از مواردی که باید در محله والفجر انجام بگیرد، مسئله محدوده شهر است. تا ۱۰ روز دیگر پیمانکار مشخص‌شده و نقشه‌برداری شروع می‌شود و اعضای شورا قصد دارند که محله والفجر وارد محدوده شده و مشکلاتشان رفع شود.

در همین مورد آقای حسین بی باک عضو شورا افزود: در طرح تفصیلی که امسال در دست اقدام است ان‌شاالله مناطق حاشیه شهر خصوصاً محله والفجر جز محدوده شهر می‌شود و تمامی خدمات شهری شامل این محله هم می‌شود.

خطر عبور از جاده برای تأمین نان

سیدحسن پیام از اهالی محله والفجر به اعضای شورا گفت: در خصوص پروژه تعریض پل ورودی شهر برازجان از سمت محله والفجر (پل دره آردو) آیا هزینه این پروژه قرار است از بودجه عمومی شهر باشد یا اینکه از بودجه تخصیص یافته به محله والفجر؟

وی افزود: درخواست دوم اینکه چندسال پیش در محله والفجر نانوایی داشتیم و مردم محله از این نانوایی نان خود را تأمین می‌کردند ولی متأسفانه چندسالی است که تعطیل شده و به جای آن نانوایی دیگری در محله پردیس و در سمت دیگر جاده ورودی به برازجان افتتاح شده که به دلیل خطر عبور از این جاده و احتمال تصادف عابرین، شرایط دسترسی مردم محله والفجر را به این نانوایی دشوار کرده است. از اعضای شورای شهر تقاضا داریم که مشکل نانوایی محله والفجر را حل کنند.

این شهروند خاطرنشان کرد: مشکل دیگر محله آب شرب محله است. متأسفانه به دلیل اینکه خانه‌های غیرمجاز به صورت غیرقانونی از شاه لوله آب شرب محله والفجر انشعاب گرفته‌اند، آب شرب محله را با مشکل مواجه کرده اند. همچنین استقرار کلانتری برای تأمین امنیت محله بسیار ضروری است به طوری که متأسفانه نبود امنیت کافی، مشکلاتی را برای اهالی محله بوجود آورده است.

نبود مدرسه در محله

وحید عنایت‌خواه از اهالی محله والفجر و یکی از معلمین مدارس این شهر است خطاب به اعضای شورا گفت: متأسفانه نبود مدرسه در محله والفجر، خانواده‌ها را در زمینه تربیت و آموزش فرزندانشان با مشکل جدی مواجه کرده است به طوری که دانش آموزان این محله در دوران تحصیل محرومیت‌های جدی آموزشی را متحمل شده و حتی در آینده‌ی شغلی آنها مؤثر بوده تا جایی که مانع رشد تحصیلی و تربیتی و شغلی آنها شده است.

مهدی بهبهانی دیگر عضو شورا در مورد ایجاد مدرسه برای محله والفجر عنوان نمودند چون این امر در حیطه وظایف شورا نیست فقط می‌توانیم پیگیر این مسئله باشیم و با آموزش و پرورش مکاتبه کنیم.

بودجه فرهنگی محله والفجر

وحید عنایت‌خواه از اهالی محله والفجر گفت: سوال دیگر بنده از اعضای شورای شهر این است که اعلام بفرمایند بودجه فرهنگی محله والفجر چقدر بوده و چه نهاد یا شخصی متولی اجرایی کردن این بودجه در زمینه فرهنگی در این محله است.

 

ارسطو قایدی رئیس شورای شهر اظهار کرد: هر کار فرهنگی که در شهر مشاهده می‌کنید ردپای آقای بهبهانی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر را می‌بینید و در این زمینه، شورا و شهرداری دست رد به سینه هیچکس نزده است (چه دولتی و چه غیر دولتی)

مشکل نوسانات برق یک مشکل ملی است

حاجیان پور از همشهریان محله والفجر گفت: ما در تابستان همیشه در این محله مشکل نوسانات برق را داریم. در همین مسجد نگاه کنید مشکل نوسانات برق در همین هفته دو کولر را خراب کرده است. وقتی از اداره برق در خصوص مشکل نوسانات برق پیگیری می‌کنیم هیچ‌چیز عایدمان نمی‌شود.

مسیب غریب زاده عضو شورا در این مورد اظهار داشت: در خصوص مشکلات نوسانات برق محله والفجر خدمت شما عرض کنم که مشکل برق و آب جز بحران ملی محسوب می‌شود و در همه‌جا همین شکل است. یا مثلاً مسئله کمبود آب بحران ملی است چون ذخیره منابع آبی کشور کم شده و این مشکل مختص این محله نیست بلکه تمام کشور درگیر این مشکل هستند.

ایجاد مجتمع فرهنگی و پایگاه سلامت در محله

وحید عنایت‌خواه از اهالی محله والفجر گفت: چرا تا صحبت از احداث مجتمع فرهنگی ورزشی یا پایگاه سلامت می‌شود اعضای شورای شهر سریعاً اعلام می‌کنند که زمین نداریم و مردم محله باید زمین در اختیار ما قرار دهند تا ما بتوانیم این موارد را اجرایی کنیم؟ سوال بنده این است که پس عوارض دریافتی شهرداری از مردم چه می‌شود؟ چرا شهرداری از همین عوارض دریافتی زمین خریداری نمی‌کند؟

مسیب غریب زاده عضو شورا در مورد زمین مجتمع فرهنگی و پایگاه سلامت خاطر نشان کرد: چون زمین مربوطه کاربری فضای سبز دارد و جز سرانه فضای سبز است باید حتماً در جای دیگر شهر فضای سبز تعریف کنیم تا بتوانیم از این زمین برای مجتمع فرهنگی و پایگاه سلامت استفاده کنیم.

حسین بی باک ریاست کمیسیون عمرانی و عضو شورا افزود: با توجه به اینکه احداث پایگاه سلامت بستگی به فاصله تا پایگاه‌های سلامت اطراف خود دارد، فکر می‌کنم که در آینده‌ای نزدیک محله والفجر و پردیس بتواند پایگاه سلامت داشته باشد.

لزوم شفاف سازی نحوه واگذاری تابلوهای تبلیغاتی

امین موسوی یکی از مطالبه گران شهر برازجان در مورد نحوه واگذاری تابلوهای تبلیغاتی انتقاداتی بیان کرد: تابلوهای تبلیغاتی شهری در انحصار چهار نفر است که مستقیم یا غیرمستقیم به مجموعه شورا یا شهرداری ارتباط دارند.

وی افزود: یکی از این افراد هم در مجموعه شهرداری است. برای هر تابلو درآمد بین سه تا شش میلیون هست یعنی کسی که در خانه خودش هست ماهانه ۱۰۰ میلیون درآمد دارد. این یعنی رانت کثیفی که در شورا و شهرداری وجود دارد و شما چشمتان را بر روی این مسائل بسته اید، شما موظف هستید این تابلوها را به مزایده عمومی بگذارید. شاید افراد دیگری این مزایده را برنده شدند.

لزوم شفاف سازی مناقصات و خریدهای شهرداری

وحید برازجانی یکی از مطالبه گران شهری در مورد لزوم شفاف سازی مناقصات و خریدهای خرد و کلان اظهار داشت: بحث خریدهای شهرداری در خرد و کلان برای عموم مردم گنگ و نامفهوم است چرا که خریدهای عمده باید در سامانه بار گیری شود و به اطلاع عموم مردم رسانده شود تا مناسب‌ترین قیمت و بالاترین کیفیت از بین عرضه کنندگان انتخاب شود تا هزینه‌های اضافی متحمل به شهرداری نشود چرا که این هزینه‌ها را مردم می‌پردازند.

ارسطو قایدی رئیس شورا گفت: هزینه کرد و متمم تابلوی شهدا را با جزئیات فردا اعلام می‌کنم. مطمئن باشید حتی اگر شورا هم نخواهد این مسئله را شفاف اعلام کند بازرسی هست و ورود می‌کند.

وی افزود: از شورای سوم به بعد حسابرسی شهرداری انجام نگرفته و ما در این شورا درگیر انتخاب شرکت مورد نظر برای حسابرسی سال‌های ۹۲،۹۳،۹۴ شهرداری هستیم. شورا شهرداری را موظف کرده که خریدهای شهرداری در سامانه ستاد انجام بگیرد.

رئیس شورا افزود: اعلام می‌کنم اگر پیمانکاری در سایت ثبت نام کند می‌تواند در مناقصه‌ها شرکت کند. گلایه داریم از پیمانکاران که چرا در مناقصات شهرداری شرکت نمی‌کنند.

لزوم آبیاری و حفظ فضای سبز شهری

مسعود قائد یکی از مطالبه گران شهری در مورد عدم رسیدگی به فضای سبز شهری نکاتی را مطرح کرد: فضاهای سبز در داخل شهر به علت عدم رسیدگی خشک شده اند.

وی افزود: فضای سبز اطراف شهدای گمنام یا مسکن بسیجان و برخی از درختان بلوارها مثل بلوار معلم یا حسینه اعظم متأسفانه یا خشک شدند یا به علت هرس اشتباه فقط چوب خشک آنها باقی مانده است.

قائد ادامه داد: از اعضای شورا تقاضا داریم هرچه زودتر این درختان احیا بشوند و یا درخت‌های جدید کاشته شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورا برازجان نشست پرسش و پاسخ محله والفجر مشکل نوسانات برق شهرستان دشتستان اعضای شورای شهر محله والفجر مجتمع فرهنگی اعضای شورا محله والفجر پایگاه سلامت حجت الاسلام محدوده شهری شهر برازجان محدوده شهر رئیس شورا عضو شورا فضای سبز شورا گفت پویش ۴۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم

مهدی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره خرید اتوبوس از شرکت چینی در شهرداری تهران با بیان اینکه در جریان گفتمان انقلابی اولویت کار است، اظهار کرد: فرهنگی که در این جریان نهادینه شده این است که برای ایفای حقوق مردم و ایجاد دستاورد برای کشور و پیشرفت در مسیر عدالت محوری با احدی تعارف ندارد و این حٌسن این جریان است.

وی افزود: اگر جایی گفت‌وگو و بحثی می‌شود برای پیشگیری از عبور از آسیب‌هایی است که ممکن است به اعتماد عمومی لطمه بزند و در آینده میراثی از عملکرد نامطلوب به جای بگذارد.

عباسی با بیان اینکه این گفت و گوها در صحن شورا فرایندی برای حفاظت از حقوق مردم و دستیابی به دستاوردهای مهم و بدون حاشیه است، یادآور شد: پایه سوالات اسناد است. سوال ما از اسناد پرسیده شده و پیش از هر پاسخی، اسناد صحبت می‌کنند. ممکن است پاسخ‌ها خروجی تفکرات ذهنی و یا آمال و اهداف بلندمدت باشد و لیکن آنچه برای ما ملاک عمل است، اسناد هستند. در نتیجه تا زمانی که اسناد وجود نداشته باشند، با کلی‌گویی و ترسیم یک شکل شماتیک و عدم ورود به جزئیات، نتیجه به دست نخواهد آمد و به نوعی اتلاف وقت و یا زمان خریدن برای عبور از آن مرحله رقم خواهد خورد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در ابتدا باید اسناد دریافت شود و بررسی کارشناسی صورت بگیرد، تصریح کرد: پس از بررسی کارشناسی، ارائه توضیحات در خصوص ابهامات انجام شود. مرحله بعد ممکن است اختلاف نظر بین موافقان و مخالفان باشد. فعلاً ما در گام اول هستیم و سندی برای بررسی و کارشناسی فنی وجود ندارد.

معادل بودجه دو سال شهرداری خرید خارجی صورت گرفته است

وی با تأکید بر اینکه آنچه اهمیت دارد این است که دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو خرید خارجی صورت گرفته است، یادآور شد: سوالاتی در این خصوص مطرح است. این رقم بسیار بزرگ است و تقریباً بودجه دو سال شهرداری است. از چه فضایی قرار است خرید انجام دهیم و آیا فرایند رقابتی در آن کشور رعایت شده است یا خیر؟ آیا تخفیف‌های چشمگیر چنین خریدی اخذ شده است؟ آیا از مکانیزم پشتیبانی قطعی اطمینان حاصل شده است؟ آیا آموزش نیروی انسانی به عنوان اپراتور و تعمیرکار این وسایل صورت گرفته است؟ آیا پشتیبانی از قطعات و ضمانت‌های لازم و نمایندگی خدمات پیش‌بینی شده است؟ انتقال تکنولوژی به چه شکلی صورت می‌گیرد؟

عباسی ادامه داد: پرسش دیگر این است که واسطه‌ها چه کسانی هستند؟ آیا در این زمینه واسطه معنا پیدا می‌کند؟ چرا خرید مستقیم صورت نمی‌گیرد؟ وقتی قراردادی در دست ما نیست و شفافیت کامل نیست می‌توان بدترین فرضیه‌ها را در نظر گرفت. شاید افراد پاسخ داشته باشند اما در اختیار شورا قرار نگرفته و باید گفت‌وگو صورت بگیرد و اطمینان حاصل شود.

وی با بیان اینکه مافیا در خرید خارجی شکل می‌گیرد، یادآور شد: مافیا در خوروسازی داخلی نیست و خودروسازان داخلی و همچنین تولیدکنندگان واگن‌های مترو عموماً از شرکت‌های دولتی و شبه دولتی هستند و دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و حاکمیتی روی این خودروسازان متمرکز هستند و امکان ندارد خطاهای غیرمتعارف انجام دهند و در چنین خریدی بتوانند زد و بند مالی رقم بزنند؛ چراکه دستگاه نظارتی بر آنها حاکم است اما ما مطمئن نیستیم که در خرید خارجی در خلأ، بدون حضور دستگاه‌های نظارتی و با دسترسی‌های بسیار سخت برای کسب اطلاعات لازم، ارتباطات نامشروع مالی شکل نگرفته باشد. بنابراین مافیا در خرید خارجی صورت می‌گیرد و باید در این فضا صیانت و حفاظت از دارایی‌های مردم در دستور کار قرار بگیرد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه امروز نمی‌توان در مورد قراردادهای خرید وسایل حمل و نقل عمومی از چین قضاوت کرد، گفت: زمانی می‌توان در مورد قراردادها صحبت کرد که تمامی جزئیات بررسی شود و از تمام بخش‌ها اطمینان حاصل کنیم و در نتیجه این اقدامات قراردادی را خواهیم داشت که می‌تواند از حقوق و منافع مردم حفاظت خواهد شد و به عنوان یک کار خوب باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه تصمیم بدون اطلاعات کافی درست نخواهد بود، اظهار کرد: اگر باور ما این است که یک تایپیست و چند کارشناس، از عضو شورا صلاحیت بیشتری دارند حق داریم قراردادها را به اعضای شورا ندهیم.

کد خبر 6097757

دیگر خبرها

  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود